Gå direkt till innehåll

Nyhetsarkiv

Ny webbshop – Stjärnägg satsar på Äggprylar

Ny webbshop – Stjärnägg satsar på Äggprylar

Att ägg är ett gott och nyttigt livsmedel är de allra flesta redan överens om. Nu vill Stjärnägg göra själva hanteringen av råvaran roligare också. Genom att lansera en webbshop med intressanta äggprylar på sin hemsida hoppas företaget att fler ska finna glädje och inspiration i såväl tillagningen som konsumtionen av ägg.

Stjärnägg stödjer Min Stora Dag!

Stjärnägg stödjer Min Stora Dag!

Stjärnägg har inlett ett långsiktigt samarbete med Min Stora Dag i syfte att stödja organisationens arbete för att skapa positiva händelser för barn i Sverige med svåra sjukdomar och diagnoser. Min Stora dag samarbetar med samtliga sjukhus i Sverige i syfte att ge barn mellan 4-18 år något att längta till, uppleva och minnas, en paus från deras tuffa och svåra och svåra vardag.

Stjärnägg tar kampen!

Stjärnägg tar kampen!

Stjärnägg lanserar i samarbete med Mustaschkampen en specialdesignad äggförpackning. Under november månad är det åter dags för Mustaschkampen, kampanjen mot prostatacancer, Sveriges vanligaste cancersjukdom. Stjärnägg är stolt partner och i år har företaget valt att fram en helt unik, specialdesignad äggförpackning för att öka synligheten kring Mustaschkampen.

Stjärnägg lanserar svenska vaktelägg

Stjärnägg lanserar svenska vaktelägg

Försäljningen av ägg ökar stadigt i Sverige. Utbudet i Sverige består idag i huvudsak av ägg från värphöns (Gallus Gallus). I övriga Europa ses nu ett stort intresse för ägg från andra fåglar så som rashöns, dvärghöns, vaktlar, ankor etc. Intresset kring ägg har kanske aldrig varit större?

Nyhet! Svenska Omeletter med världens smaker

Nyhet! Svenska Omeletter med världens smaker

Stjärnägg lanserar färska omeletter i 1-pack och 2-pack under varumärket Say omelette. Lanseringen möter en ökad efterfrågan på snabba, näringsrika måltidslösningar med lågt kolhydratinnehåll och hög proteinhalt. Say omelette finns i fyra olika smaker som du hittar i utvalda butiker och grossister.