Gå direkt till innehåll
Stjärnägg tar kampen!

Pressmeddelande -

Stjärnägg tar kampen!

Stjärnägg lanserar i samarbete med Mustaschkampen en specialdesignad äggförpackning.

Under november månad är det åter dags för Mustaschkampen, kampanjen mot prostatacancer, Sveriges vanligaste cancersjukdom.

Stjärnägg är stolt partner och i år har företaget valt att fram en helt unik, specialdesignad äggförpackning för att öka synligheten kring Mustaschkampen.

- Det är värdefullt att Stjärnägg gått med i Mustaschkampen. Stjärnägg når ut direkt till svenska folket, vilket är centralt för Mustaschkampen. Män vill inte tala om sjukdomar. Därför är det få som vet att prostatacancer är Sveriges vanligaste cancersjukdom. Prostatacancer går att bota om den upptäcks i tid. Mustaschkampen vill uppmana alla män över 45 år att ta ett PSA-prov. Mustaschkampen har även som fokus att samla in pengar till forskning och opinionsbildning - säger Torsten Tullberg, kampanjledare för Mustaschkampen.

– Stjärnägg vill, tillsammans med Mustaschkampen, bidra till att öka kunskapen om prostatacancer och samla in pengar för att leda forskning kring sjukdomen framåt. Utöver vårt partnerskap med Mustaschkampen skänker Stjärnägg även pengar till forskningen för varje såld förpackning, säger Jörgen Ottebäck, sälj och marknadsansvarig på Stjärnägg.

Förpackningen kommer att säljas på utvalda butiker inom bl.a. Ica, Hemköp, City Gross, Netto, Matrebellerna, samt via Menigo och andra Food Service grossister.

Varje dag får cirka 27 män beskedet att de fått prostatacancer. Det är Sveriges vanligaste cancersjukdom. Genom Mustaschkampen vill Prostatacancerförbundet skapa uppmärksamhet kring sjukdomen och samla in pengar till forskning och opinionsbildning för bättre vård.

Din hjälp behövs i kampen mot prostatacancer. Skicka ditt bidrag genom att SMS:a Ägg50 eller Ägg100 till 72929 för att skänka 50 eller 100kr. För att skänka valfri gåva, Swisha till nr. 1230 5662 73 eller gå in på www.prostatacancerforbundet.se för att hitta andra sätta stödja kampen.

Läs mer på www.stjarnagg.se

Högupplösta bilder hittar ni i vår bildbank: http://stjarnagg.se/ladda-ner.html

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Stjärnägg AB

Jörgen Ottebäck

Försäljning och marknadsansvarig Retail

E-post: jorgen.otteback@stjarnagg.se

Telefon: 0708-29 99 00, 013-23 90 95

Johannes Wallebom

Försäljningsansvarig Foodservice

E-post: johannes.wallebom@stjarnagg.se

Telefon: 0707 58 55 02, 013-23 90 92

Ämnen

Kategorier


Stjärnägg AB bildades år 2002 under devisen – Lokala äggleverantörer i samverkan. Idag är vi marknadsledande i Sverige. Vi är ett helsvenskt bolag, som ägs av de fyra äggpackeriföretagen KG:s Ägg, Thuressons Hönseri, Täljestad Ägg samt Västkustägg. Våra ägg kommer från svenska producenter med en spridning över hela landet. Från totalt sex anläggningar levererar vi våra ägg och äggprodukter till kunder inom svensk dagligvaruhandel och grossister inom restaurang & storhushåll. www.stjarnagg.se


Kontakter

Håkan Burlin

Håkan Burlin

Presskontakt CEO 013239097
Jörgen Ottebäck

Jörgen Ottebäck

Presskontakt Sales & Marketing manager 013239095

Relaterat innehåll