Gå direkt till innehåll
Stjerneæg A/S rekryterar Holger Nielsen till sin styrelse

Nyhet -

Stjerneæg A/S rekryterar Holger Nielsen till sin styrelse

Stjerneæg A/S har stärkt sin styrelse genom att rekrytera Holger Nielsen, kommersiell direktör för försäljningsbolaget Q-Foods.

- Vi är mycket glada över att Holger Nielsen tackat ja till ett inträde i vår styrelse. Holger har en oerhörd kunskap om dansk detaljhandel och foodservice, och med sin gedigna erfarenhet kommer han vara ett starkt bidrag till utvecklingen av företaget, säger Rolf Poulsen, direktör för Stjerneæg A/S.

Holger Nielsen var under 13 år kommersiell chef för K-Salat A/S innan han 2003 startade Q-Foods, ett företag som idag är ett av Danmarks största sälj och marknadsbolag inom livsmedel. Vid sekelskiftet 2019-2020 sålde Holger företaget till Falengreen A/S, men han är fortsatt kommersiell chef för Q-Foods.

- Grundarna av Stjerneæg A/S, Svenska Stjärnägg AB respektive Danske Dueholm har gjort mycket bra ifrån sig i sina respektive hemländer. Det ska bli otroligt spännande att arbeta tillsammans med dem och få bidra med min erfarenhet gällande den danska detalj och foodservice-marknaden, säger Holger Nielsen.

I augusti gick Stjerneæg A/S in på den danska marknaden för ägg och äggprodukter. Företaget ägs till lika delar av Sveriges största företag inom äggindustrin, Stjärnägg AB, och det stora danska ekologiska äggpackningsföretaget Dueholm.

Holger Nielsen kommer stärka styrelsen för Stjerneæg A/S med sina breda kunskaper kring dansk detaljhandel.

För mer information kontakta:

www.stjerneaeg.dk

Ämnen

Regioner

Kontakter

Håkan Burlin

Håkan Burlin

Presskontakt CEO 013239097
Jörgen Ottebäck

Jörgen Ottebäck

Presskontakt Sales & Marketing manager 013239095

Relaterat innehåll