Gå direkt till innehåll
Fam. Olsson utanför packeriet
Fam. Olsson utanför packeriet

Blogginlägg -

Stjärnägg packeri nominerad till Årets Entreprenör 2017

Juryn fick in drygt 30 förslag på personer som bör hyllas för sin företagsamhet. Dessa granskades och sållades sedan ner till 10 kandidater som fick besök av juryn. Efter det vägdes besöket ihop med övriga kriterier och till slut kvarstod bara tre nominerade. Dessa tre ska nu göra upp om titeln årets entreprenör 2017.

De nominerade är Marjaana Alaviuhkola på Pehama i Holm (Hallands djursjukhus), Oscar Olsson på Västkustägg i Eldsberga samt Mikael och Patrik Andersson på Micropol i Åled.

Årets entreprenör utses av Halmstads kommun och är ett av elva priser som delas ut under Galan för Halmstads näringsliv. För att knipa titeln ska man ha ”betytt mycket för företagets tillväxt och utveckling. Personen/personerna är entreprenöriell, nyskapande, visionär och har förmågan att ständigt se affärsmöjligheter”, enligt ett pressmeddelande från kommunen.

– Entreprenörer driver utveckling i vår kommun och årets finalister är alla underbara exempel på det. De brinner för verksamhet i olika branscher och det är en förmån att få möta och sedan presentera dem alla, säger Suzanne Åkerlund (L), ordförande i juryn för årets entreprenör, i pressmeddelandet.

Årets gala anordnas den 3 november på Hotel Tylösand.

Stjärnägg säger stort grattis till Oscar och önskar stort lycka till!

Ämnen

Kategorier

Regioner

Kontakter

Håkan Burlin

Håkan Burlin

Presskontakt CEO 013239097
Jörgen Ottebäck

Jörgen Ottebäck

Presskontakt Sales & Marketing manager 013239095

Relaterat innehåll