Gå direkt till innehåll
​Johan Andersson ny ordförande i Stjärnägg!

Pressmeddelande -

​Johan Andersson ny ordförande i Stjärnägg!

I samband med Stjärnäggs bolagsstämma har Johan Andersson valts till ny ordförande i Stjärnägg AB. Johan Andersson har en gedigen erfarenhet och bakgrund inom slakteri och de gröna näringarna, och är idag verksam inom en rad styrelser som KLS Ugglarps, Lyckeby Culinar, Swehatch, m.fl. 

Johan Andersson ersätter därmed Anders Donlau som haft posten som ordförande i Stjärnägg AB de senaste fem åren.

– Det känns hedrande och spännande att tillsammans med övriga styrelsen få leda den fortsatta utvecklingen av Stjärnägg som Sveriges största leverantör av ägg och äggprodukter. Äggnäringen står idag inför stora utmaningar där Stjärnägg som marknadsledare spelar en viktig roll för att fortsatt stärka en långsiktigt hållbar äggproduktion, säger Johan Andersson i en kommentar.

Förutom den nye ordföranden är styrelsen oförändrad!

Ämnen

Kategorier

Regioner


Stjärnägg bildades år 2002 under devisen “Lokala äggleverantörer i samverkan”. Stjärnägg är idag marknadsledare på ägg i Sverige. Stjärnägg ägs av KG:s Ägg, Thuressons Hönseri, Täljestad Ägg samt Västkustägg. Äggen kommer från svenska producenter med en spridning över hela landet. Från totalt åtta anläggningar levererar vi våra ägg och äggprodukter till kunder inom svensk dagligvaruhandel, servicehandel och grossister inom restaurang & storhushåll.

www.stjarnagg.se

Kontakter

Håkan Burlin

Håkan Burlin

Presskontakt CEO 013239097
Jörgen Ottebäck

Jörgen Ottebäck

Presskontakt Sales & Marketing manager 013239095